mandag den 14. januar 2013

Den Nye Yndlingskage

Så er der totalt meget en ny yndlingskage - ud over Cake in A Mug - ind er hjemmelavet superfudgechocolate brownies.




Opskriften er taget herfra: HER og er bare oversat til dansk og danske mål.

Go' fordøjelse :D


En kop er cirka 2,3 dl.

Jeg brugte:

1 plade mælkechocolade
1 pakke lurpak bagesmør. (Jeg siger ikke at det var helt klart det bedste, jeg siger bare at det var det billigste), jeg gemte lidt af smøren til at bakken.
4 æg.
4,6 dl sukker (tror dog kun jeg puttede mellem 3-4 dl i. Synes det var liiiige lovligt meget sukker.
1 spiseske vaniliepulver
Ca. 1 dl ganske almindeligt hvedemel.
1 knivspids salt.
Sådan en god håndful chocolade knapper uden sukkeroverlag.

1. Forvarm ovnen til 150 grader. (Jeg skruede op på 200 efter en halv time og den stadig ikke sådan havde sat sig rigtigt) Smør en bagepande. (Jeg brugte en der var for stor og det gjorde at kagen blev meget flad. Brug en lille og høj en for det bedste resultat.) 
2. Smelt chocoladen og smørret i et vandband. Bliv ved med at røre rundt i det til alt er smeltet og det bliver glat. 
3. I en anden skål giv æggene tæsk indtil de er lysegule og tilsæt da sukkeret og rør rundt indtil det er helt opløst i æggene. 
4. Vaniljen skal nedi og den smeltede chokolade skal over i ægge/sukker blandingen. Rør rundt indtil den igen bliver glat/blød. Husk også melet. (Altså jeg var ved at glemme det)
5. Blandingen skal over i bakken. Strø chokolade knapperne over blandingen og bag det mellem 45-55 minutter. Kagen skal ikke være helt flydende og en tandstik skal kunne komme ud uden dej på. 
6. Den skal have lov til at køle af til rumtemparatur. (Ind i køleskabet i en time) 
7. Værs'go og spis. (eventuelt med lidt is til, det er bar' mums)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar